Centrale Verwarming

ecoTEC plus hr-ketels

Slim verwarmen in een modern ontwerp

  • Baanbrekende technologie past zich aan verschillende gaskwaliteiten aan
  • Zeer stil met modulatie tot 1:9 dankzij IoniDetect technologie
  • Doorontwikkeld op lang bewezen kwaliteit
  • Modern ontwerp en bedieningsconcept
  • Verwarming & Warm water

Hr-ketel ecoTEC plus

Op zoek naar een betrouwbare en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is de ecoTEC plus de uitstekende keuze! De ecoTEC plus is de meest verkochte ketel van Vaillant, nu verbeterd met de laatste technologie├źn. De combinatie hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort maakt dat u met de ecoTEC plus slim verwarmt in een modern ontwerp zonder concessies aan bewezen kwaliteit.

Toekomstbestendig: combinatie van ervaring, expertise en technologie

Producten van vandaag moeten met vooruitziende blik worden ontwikkeld. De ecoTEC plus is het resultaat van ruim 145 jaar innovatie en dankzij de intelligente IoniDetect-technologie toekomstbestendig. Deze technologie zorgt ervoor dat de ketel wisselende gaskwaliteiten herkent en zich hierop automatisch aanpast voor een optimale verbranding.

Klaar voor de toekomst, klaar voor waterstof

Wellicht is het in de toekomst mogelijk om te verwarmen op aardgas waar tot 20% waterstof is bijgemengd. Waterstof is een veelbelovende energiebron die uiteindelijk de overgang naar een CO2-neutrale energievoorziening mogelijk zou kunnen maken. Onze ecoTEC plus is nu al geschikt voor bijmenging van 20% waterstof aan het aardgas. De cv-ketel is uitvoerig getest en gevalideerd om veilig en zonder enige aanpassing woningen te verwarmen en van warm water te voorzien.