Airconditioning

climaVAIR exclusive airconditioners

Lucht-lucht warmtepomp voor airco en verwarming van woningen

  • De benodigde hoeveelheid warmte
  • De uitvoering van de buitenzijde van de kachel
  • Kostenbesparing en gezellige sfeer in huis
  • De kwaliteit van de elektrische onderdelen van de kachel
  • Koeling & Verwarming

Veel comfort met laag energieverbruik

Met de nieuwe climaVAIR exclusive levert Vaillant een milieuvriendelijke en bijzonder efficiënte oplossing voor koeling én verwarming. Deze lucht-lucht warmtepomp is een toonbeeld van comfort en flexibele installatie ClimaVAIR toestellen hebben een energie label tot A+++ voor koeling en dragen bij tot een lager energieverbruik. Slimme functies zorgen voor een hoog comfort en lange levensduur van de installatie. Het uitgebreide assortiment, een enkele unit (monosplit) of meerdere units (maximaal vier met de multisplit), zorgt voor optimale koeling of verwarming in elke gewenste ruimte.

Mono- en multisplit

Met een vermogensbereik van 2,5 kW tot 8 kW zijn er verschillende combinaties mogelijk en is er altijd een climaVAIR wandunit die voldoet aan uw behoeften. Bij een monosplit-airco wordt één binnenunit gecombineerd met één buitenunit. De binnenunits in dit geval altijd wandhangend. Bij een multisplit airco kan één buitenunit gecombineerd worden met meerdere binnenunits. De binnenunit kan bij een multisplit zowel een wandmodel, vloermodel als een casette (ingebouwd) zijn en er kunnen maximaal 4 binnenunits gecombineerd worden.

Eenvoudig onderhoud

De filters en alle binnencomponenten zijn makkelijk bereikbaar, waardoor het toestel snel gereinigd en eenvoudig onderhouden kan worden.