Installatie & KwaliteitAls erkend Sterkin installateur kunnen we u uitgebreid adviseren en informeren over alle mogelijkheden. Kwaliteit leveren we door de juiste kennis en het gebruik van gekalibreerde meetapparatuur.

Zo stellen we uw cv-ketel zo optimaal mogelijk af. Daarnaast zijn we op de hoogte van de huidige normen en nieuwste ontwikkelingen op de markt en uiteraard handelen en adviseren we daar ook naar.


Ook de keuze van een goede installateur is niet gemakkelijk.
Wie kiest u?

  • Een bedrijf welke zich installateur noemt; maar u geen zekerheid kan bieden over vakbekwaamheid en/of het geleverde werk voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen (wat krijgt u geleverd?).
  • Een bedrijf welke is aangesloten bij Sterkin; u hoeft niet meer na te gaan of dit bedrijf beschikt over de nodige vakbekwaamheid en daarnaast over de juiste meetapparatuur. Dit heeft Sterkin al voor u gecontroleerd.

Aangesloten bij Sterkin!

Wij zijn van mening dat zonder goede meetapparatuur controle en onderhoud aan uw cv-ketel niet mogelijk is. U kunt er bij ons zeker van zijn dat u onbezorgd kunt genieten van uw cv-ketel, welke niet meer gas verbruikt dan nodig is, veilig en nagenoeg zonder storingen functioneert.

U bent bij Jos Maas Installatie & Service in goede, vakkundige en betrouwbare handen.
Wij bieden u de vakmanschap en service waar kwaliteit voor staat.

This site is built with CamelFW.