Acties

ecoTEC exclusive VHR 25-35/5-7

De ecoTEC exclusive, als beste getest door de Consumentenbond, combineert maximaal comfort met minimale emissie en veiligheid - bewezen door een A+ label in combinatie met een vSMART slimme thermostaat, ingebouwde CO-sensor en concentrisch rookgasmateriaal van Vaillant.

CW 5 

Prijs op aanvraag

 

 
Bel direct 0492 590 501
Of klik hier voor het contactformulier
 
 

ecoTEC exclusive VHR 35-45/5-7

De Exclusive is extreem veilig door ingebouwde CO-sensor die continu het koolmonoxidegehalte in de gaten houdt. Het is heerlijk comfortabel door een hoog comfort in warm water en verwarming. Daarnaast is hij milieuvriendelijk met een A+ label in combinatie met de vSMART slimme thermostaat. Zijn efficiëntie is hoog met een modulatiebereik van 1:10. Tevens deze ketel erg betrouwbaar door de unieke RVS-warmtewisselaar en de bewezen techniek van Vaillant. Hij beschikt over Green iQ: Vaillants nieuwe, milieuvriendelijke en slimme productlijn met hoge duurzaamheidscriteria. 

CW 5+

Prijs op aanvraag.

 

 
Bel direct 0492 590 501
Of klik hier voor het contactformulier
 
 
hallo

ecoTEC exclusive VHR 25-35/5-7 L
+ VIH QL 75 B

Extreem veilig, heerlijk comfortabel en super efficient: dat is wat u verwacht van een top hr-combiketel! Met de nieuwe ecoTec Exclusive van Vaillant weet u zeker dat u 100% betrouwbaarheid in huis haalt. De ecoTec Exclusive is speciaal uitgerust met de beste en nieuwste technieken. Denkt u hierbij aan een ingebouwde CO-sensor, extra veel warm water en een heerlijk behaaglijk huis op een zeer energiezuinige en milieuvriendelijke manier. 

Deze ketel is in combinatie met de vSmart slimme thermostaat en de te koppelen boiler van 75 liter (zowel links als rechts naast de ketel) de beste ketel op de markt! 

 

CW 6

Prijs op aanvraag.

 

 
Bel direct 0492 590 501
Of klik hier voor het contactformulier
 
 
This site is built with CamelFW.