CV Installatie en onderhoud - Eindhoven


Uw cv-ketel is bij Jos Maas Installatie & Service in goede, vakkundige en betrouwbare handen.

Als gas- en watertechnisch Sterkin erkend installateur kunnen we u de vakmanschap en service bieden waar kwaliteit voor staat. Voor het onderhoud aan uw cv - ketel, vervanging van uw CV-ketel in een Vaillant cv ketel, het verhelpen van een storing of degelijk installatie advies, bent u bij Jos Maas Installatie & Service aan het juiste adres! Maar ook voor het verhelpen van een storing, gaslekkages of waterlekkages, aanleggen van vloerverwarming of andere aanpassingen aan uw cv-installatie kunt u bij ons terecht.

Met het plaatsen van een goede, degelijke, nagenoeg storingloze HR, HRe of EcoTec Plus, IQ Green of EcoTec Exclusive Vaillant cv-ketel, kiest u voor betrouwbaarheid. Jos Maas Installatie & Service uit Helmond is in staat om vaak nog dezelfde week de nieuwe ketel te vervangen. Dat is pas echte service! Ook bij het jaarlijks onderhoud van uw huidige combiketel of solotoestel kunnen we u uitstekend van dienst zijn. We verrichten onderhoudswerkzaamheden aan Cv installaties van Vaillant, Viessmann, Nefit, Agpo Ferroli, Intergas, Bosch, Remeha of AWB.


Warmteservice voor Eindhoven in o.a. Woensel, Strijp, Tongelre of in het centrum

Wij werpen ons meer dan graag op als adviseur in cv ketels en verwarmingen voor regio Eindhoven. Met onze locatie in Helmond, hebben wij een uitstekende en strategische ligging ten opzichte van de verkoop en service in Eindhoven en omgeving. Jos Maas Installatie en Service geeft u graag informatie over ons aanbod in onder andere Vaillant cv ketels. Op die manier krijgt u een goed beeld in wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uw verwarming. Graag vertellen wij Eindhoven maar ook in Nuenen en Geldrop-Mierlo, meer over de CV-ketels.


Eindhoven, het is tijd voor warmte!

De tijd van het jaar breekt weer aan, de kou komt iedere keer weer terug. Dat betekent dat de kachels en cv ketels weer aangestookt kunnen worden. In Eindhoven, en dus ook in Nuenen, Geldrop, Mierlo, Bladel, Eersel en Steensel is dat niet anders. Hebt u nog een huishouden zonder kachel? En vindt u dat u wel wat extra en voordelige warmte kunt gebruiken in uw woonkamer? Wie kan u dan beter adviseren dan de echte expert in Centrale verwarming: Jos Maes Installatie & Service.


Lekdetectie Brabant: opsporen en herstellen van lekkages en repareren gevolgschade.

Bent u zich aan het oriƫnteren welke warmtebron in uw woning het meest duurzaam en milieuvriendelijk is maar loopt u er nu tegen aan dat er ergens in uw woning een lekkage zit, die uw directe aandacht vraagt? Dus heeft u momenteel een lekkage, zoals een gaslekkage, badkamerlekkage, waterleidinglekkage, cv-leidinglekkage of een vloerverwarmingslekkage? Dat is erg vervelend. Ons bedrijfsonderdeel Lekdetectie Brabant kan u hiermee snel helpen. Met de huidige technieken, ervaring en snelle service is uw lekkage zo weer verholpen. Wij sporen de lekkage op, doen de reparatie en ook de herstelschade. Kijk ook eens op de website om hierover met ons in contact te komen: www.lekdetectie-brabant.com. Als we uw lekkage opgelost hebben, kunnen wij adviseren over uw c.v. ketel.


Pelletkachel Nederland helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor een pelletkachel.

We zorgen ook voor een correcte plaatsing en installatie van de pelletkachel (soms ook wel palletkachel genoemd). U kunt dus bij ons terecht voor plaatsing van een pellet kachel, het onderhoud of storing aan uw pelletkachel. Wij zijn erkend dealer van o.a. de volgende kwalitatieve merken: MCZ AustroFlamm. We kunnen u een goed alternatief bieden voor als u interesse hebt in een Edilkamin, Piazzetta, Superior of Rika, want u zult zien dat MCZ een veelvoud aan modellen en kleuren te bieden heeft waarin ook voor u voldoende keuze is. Kijk ook eens op deze website om hierover met ons in contact te komen: www.pelletkachel-nederland.nl

Daarnaast bestaat er iets nieuws! De Ulma kachel voor industrieel gebruik. De Ulma bestaat in een 20 en 40 kW uitvoering en zorgt ervoor dat de loods, garage, werkplaats of andere ruime werkruimte met pelletkorrels verwarmd wordt. De Ulma is energiezuinig, gasloos, efficiënt en programmeerbaar. Het is een echte aanrader voor de energiebewuste ondernemer! 


Dus wilt u bijvoorbeeld een nieuwe cv ketel kopen? Dan bent U bij Jos Maas Installatie & Service in goede, vakkundige en betrouwbare handen. Wij bieden u de vakmanschap en service waar kwaliteit voor staat.
This site is built with CamelFW.